The perfect guide to the casino

West Ham klar til at snyde Manchester United: Vil hente Bundesliga-stjerne til spotpris

The Hammers vil angiveligt forsøge at snyde de røde djævle for en af Europas varmeste angribere.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

27-årige Serhou Guirassy har haft en fuldstændig magisk sæson for Stuttgart, hvor han har noteret sig for imponerende 17 mål i kun 14 Bundesliga-kampe, og det selvfølgelig ikke gået ubemærket hen på de lidt større adresser.

Tidligere er Manchester United således blevet sat i forbindelse med den brandvarme frontløber, men de får tilsyneladende kamp til stregen om Stuttgart-stjernens underskrift.

Ifølge Football Insider, så har West Ham nemlig intensiveret jagten på Serhou Guirassy, da David Moyes ønsker en erstatning for Michail Antonio, som sidder ude med en knæskade, og her står Guirassy altså øverst på ønskelisten.

Man forstår da også godt, hvorfor interessen for den målfarlige spydspids er så stor. Foruden de mange mål, så kan han nemlig også hentes til noget af en spotpris.

Serhou Guirassy menes således at have en frikøbsklausul inkluderet i sin kontrakt med Stuttgart, og den lyder altså på sølle 17,5 millioner euro – svarende til cirka 130 millioner kroner.

Foruden West Ham og Manchester United er også Dortmund, AC Milan og Newcastle blevet sat i forbindelse med Serhou Guirassy, der har spillet i Stuttgart siden 2022, hvor han skiftede på en lejeaftale fra Stade Rennais, som siden da blev vekslet til en permanent aftale.

OVERSIGT

Scroll to Top