The perfect guide to the casino

Avis: Newcastle vil hente Manchester City-flop

Newcastle vil angiveligt på rov i Manchester City.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Newcastle har haft en lidt skuffende sæson, hvor det desværre ikke er lykkedes dem at levere på samme niveau som sidste år, hvor de var et af de mest frygtindgydende hold i Premier League.

Med til historien hører dog, at Newcastle har været utrolig hårdt ramt af skader i store dele af sæsonen, og derfor er de også på udkig efter forstærkninger, når transfervinduet åbner igen til januar.

Og det kan meget vel blive et kendt navn i engelsk fodbold, som skal hjælpe Newcastle tilbage på sporet, for ifølge både The Guardian og The Telegraph, så skulle Kalvin Phillips således være en topprioritet hos The Magpies.

De engelske medier skriver endvidere, at Newcastle håber på at hente Kalvin Phillips på en lejeaftale, og det virker bestemt heller ikke utænkeligt, at en sådan han kan blive en realitet.

Kalvin Phillips har således været alt andet end en succes, siden ham skiftede til Manchester City fra Leeds i sommeren 2022.

I indeværende sæson har den 28-årige midtbanespiller således kun noteret sig for sølle 318 minutters spilletid fordelt på 10 kampe for Manchester City.

OVERSIGT

Scroll to Top