The perfect guide to the casino

Ærlig Agger taler ud: Fortryder Brøndby-skifte

Den danske fodboldlegende fortæller, at han fortryder sit skifte til de blå-gule fra Vestegnen.

Tilbage i sommeren 2014 vendte Daniel Agger tilbage til Brøndby, og det vakte stor opsigt, da han kun var 29 år, mens han året forinden også var blevet gjort til viceanfører i Liverpool.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Spilletiden var dog knap for Daniel Agger, efter Brendan Rodgers overtog tøjlerne i Liverpool, og det gjorde altså, at han valgte at sige farvel og tak.

Det er dog en beslutning, som Daniel Agger i dag fortyder. Det fortæller han til The Athletic.

– Jeg gjorde det kun, fordi jeg var rasende. Jeg gik fra at være vicekaptajn til i nogle tilfælde at være fjerde- eller femtevalg.

– Jeg kan se nu, at jeg burde have været mere rolig. Jeg ville ønske, at jeg var blevet seks måneder mere, og så havde tingene måske ændret sig. Men dengang føltes det, som om jeg havde nået min grænse og ville tage min karriere i egne hænder.

– Jeg havde hele tiden ønsket at slutte i Brøndby, fordi fansene er utrolige, men timingen var helt forkert. Året inden var de næsten rykket ned og gik næsten konkurs. Jeg kom på et dårligt tidspunkt.

– Da jeg havde afsluttet min toårige kontrakt, følte jeg ikke, at jeg kunne blive, men jeg følte heller ikke, at jeg kunne tage ud igen, så jeg stoppede karrieren, lyder det fra Agger, der i samme ombæring fortæller, at han er blevet bedre til at glæde sig over sin karriere, selvom han fortryder sin beslutning.

– En del af mig siger stadigvæk, at jeg skulle have gjort mere, men jeg bliver bedre til ikke at være så hård ved mig selv.

– Det er først nu, jeg begynder at tænke: “måske var det okay.” Jeg har en masse gode minder. Jeg var anfører for mit land, jeg var anfører for Liverpool, jeg vandt ligaen med Brøndby, og jeg spillede foran The Kop. Det er mange gode ting, lyder det afslutningsvis fra den tidligere fodboldstjerne.

OVERSIGT

Scroll to Top