The perfect guide to the casino

Transferbombe: Bænket Manchester United-spiller kan vende ‘hjem’ til Real Madrid

En opsigtsvækkende transfer kan være under opsejling.

Real Madrid vinkede i sommeren 2021 farvel til Raphaël Varane, der ønskede at prøve noget nyt efter hele 11 år i den spanske hovedstad.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Derfor fuldendte han et skifte til Manchester United, men her har den franske forsvarsstjerne bestemt ikke væltet sig i succes – hverken på kollektive eller personlige plan.

De røde djævle har således på ingen måne formået at finde fodfæste i indeværende sæson, hvor de blandt andet blevet slået ud af Champions League.

Samtidig ligner Raphaël Varane ikke Erik ten Hags foretrukne valg i midterforsvaret, hvor Harry Maguire, Lissandro Martinez, Luke Shaw og Jonny Evans til tider er blevet valgt i stedet for den franskmanden.

Et vinterskifte kunne dermed godt ligge i kortene for Raphaël Varane, der ifølge det spanske medie Cadena COPE kan være på vej retur til Real Madrid.

Årsagen hertil er de mange skader, som Los Blancos døjer med i midterforsvaret, hvor både David Alaba og Eder Militao er ramt af langvarige skader.

Det efterlader dermed Real Madrid med kun to reelle stoppere i form af Nacho Fernandez og Antonio Rüdiger, hvorfor Raphaël Varane, der kender klubben ud og ind, kunne være en oplagt løsning i jagten på en ny forsvarsspiller.

Varanes nuværende aftale med Manchester United løber frem til sommeren 2025. Han er også tidligere blevet sat i forbindelse med Bayern München og Saudiarabisk fodbold.

OVERSIGT

Scroll to Top