The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne: Manchester City vinder sikkert alle kampe resten af sæsonen

Trent Alexander-Arnold har stor respekt for Manchester Citys kvaliteter.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Liverpool har haft et flot efterår, hvor de har skrabet 38 point sammen, hvilket i skrivende stund placerer dem på en 3. plads i Premier League med kun et enkelt point op til Arsenal på førstepladsen.

Netop Arsenal møder de lørdag aften, og her har begge mandskaber altså mulighed for at trække yderligere fra mesterskabsfavoritterne fra Manchester City, der må tage til takke med 34 point.

Selvom Liverpool har et forspring i Premier League-tabellen, så har Trent Alexander-Arnold dog på ingen afskrevet Manchester City, som efterhånden er kendt for at lave en fænomenal slutspurt i løbet af foråret.

– Vi ved, hvordan de er. Om nogle uger finder de sikkert et højt gear og vinder alle kampe resten af sæsonen, fortæller han i et interview med Liverpool Echo.

– For os handler det om at holde sig til. Vi skal igennem den her tætpakkede periode, komme igennem januar, så vi kan gå ind i den næste landskampspause og stadig være en del af titelræset.

– Arsenal og City stak på en måde af sidste sæson. Ingen kunne følge med dem, og hvis vi kan være med, så er det godt. Den her weekend er vigtig, lyder det fra Liverpool-stjernen.

OVERSIGT

Scroll to Top