The perfect guide to the casino

Brøndby-stopper topper listen: Den bedste i Superligaen

Frederik Alves har været forrygende for Brøndby IF i efteråret.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Efter lidt startvanskeligheder på Vestegnen, så har Frederik Alves i den grad formået at slå sit navn fast i Brøndby-trøjen, og i indeværende sæson har han utvivlsomt været en af de største profiler for de blå-gule.

Statistikkerne viser da også, at Frederik Alves har leveret på et tørnhøjt niveau, og han overgår således mange af Superligaens andre forsvarsstjerner på flere parametre.

Det viser tal, som Tipsbladet har frembragt. Her fremgår det blandt andet, at Frederik Alves er den spiller med minimum 30 luftdueller, der har vundet den største procentdel af sine luftdueller i Superligaen.

Brøndby-stopperen har således vundet hele 73 procent af sine luftdueller, mens Frederik Tinggager er nærmeste efterfølger med 65 procent.

Frederik Alves er ligeledes den spiller i hele Superligaen, som har haft allerflest clearinger. Hele 91 af slagsen har han således haft i løbet af efteråret, mens man finder Silkeborgs Alexander Busch på andenpladsen med 88 clearinger.

24-årige Frederik Alves skiftede til Brøndby i sommeren 2022. Hans nuværende aftale med Vestegnsklubben løber frem til sommeren 2026.

OVERSIGT

Scroll to Top