The perfect guide to the casino

Thierry Henry hylder FC København: De har været dominerende på så mange måder

Den franske fodboldlegende har kun rosende ord til overs for FC København.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København spillede sig tidligere på ugen videre i 1/8-finalen i Champions League, og løvernes flotte præstation er heller ikke gået ubemærket hen i det store fodbold-europa.

Den franske fodboldlegende, Thierry Henry, der arbejder som ekspert på Paramount+, hylder således FC København for deres præstation i Champions League.

– De har været dominerende på så mange måder. De er så dominerende uden bolden. Folk taler ofte om at være gode med bolden, og det er selvfølgelig en god ting, men man kan også dominere en kamp uden at have bolden, og det er lige præcis sådan, FC København har formået at komme videre fra gruppespillet, siger Thierry Henry og tilføjer:

– Man er selvfølgelig nødt til at have en idé om, hvad man gerne vil med bolden, og det så man i forbindelse med målet (Lukas Leragers 1-0-scoring, red.) at de også kan. Fodbold er en holdsport – især når man ikke har de store individualister – og faktisk bliver man særligt bevidst om netop det, når man ikke råder over disse individualister.

– Gudskelov for FC København dukkede Manchester United ikke op i gruppespillet, men FC København…. Det er dejligt at se et hold spille som netop et hold, lyder det fra Thierry Henry.

OVERSIGT

Scroll to Top