The perfect guide to the casino

Ny stjerne til Vestegnen? Tidligere Superliga-profil kan være på vej til Brøndby

En tidligere Superliga-profil kædes sammen med de blå-gule fra Vestegnen.

Viborg FF solgte i sommeren 2022 Justin Lonwijk til ukrainske Dynamo Kiev for cirka 11 millioner kroner, og siden hen er midtbanespilleren blevet udlejet til belgiske Anderlecht.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Fælles for de to ophold er dog, at Justin Lonwijk bestemt ikke har fundet sig til rette, og i den indeværende sæson har den hollandske midtbanespiller således måtte tage til takke med 39 minutters spilletid fordelt på tre kampe.

Som følge af den manglende spilletid til Justin Lonwijk arbejdes der ifølge det belgiske fodboldmedie, Voetbalkrant, også på at finde en ny arbejdsgiver til ham, og det kan meget vel være i Superligaen.

Her bliver Brøndby IF således nævnt som en varm bejler til hans underskrift, og et skifte til Vestegnen synes bestemt heller ikke usandsynligt, da Justin Lonwijk kender dansk fodbold fra sin tid i Viborg.

Viaplay-eksperten Ken Ilsø har også tidligere udpeget Justin Lonwijk som et oplagt transfermål for Brøndby til januar.

– Han er den her type, som kan løbe fra felt til felt og er dynamisk. Dygtig teknisk. Han har også nogle forcer på standardsituationer. Og så har han blik for spillet og for, hvordan det udfolder sig, og for sine holdkammerater, og han kan også gøre noget på egen hånd, lyder det fra Ilsø om 23-årige Justin Lonwijk, der nåede at spille 60 kampe i Viborg-trøjen med otte mål og syv oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top