The perfect guide to the casino

Neestrup udpeger skræk-modstander i Champions League: ‘Det vil være den værste lodtrækning’

Der er et helt bestemt mandskab, som FCK-træneren ikke ønsker at møde i 1/8-finalen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København leverede tirsdag aften en magisk præstation hjemme i Parken, hvor de spillede sig videre i 1/8-finalen i Champions League med en flot 1-0 sejr over Galatasaray.

Dermed venter der også løverne fra hovedstaden et par store kampe i verdens største klubturnering efter jul, men selvom FC København allerede har bevist, at de kan spille op med nogle af verdens største fodboldklubber, så er der alligevel en modstander, som Jacob Neestrup ønsker at undgå.

– Jeg vil godt sige, at den værste lodtrækning for mig er at møde Manchester City. For mig er det klart, klart, klart det bedste hold.

– For os handler det om, at vi som minimum skal holde det i live til kamp nummer to, og det har vi nogle rigtig gode muligheder for. Hvis det er en sejr, et kryds eller et nederlag på et mål, så lever det hele, og så kan alt ske.

– Vi spiller for at gå videre, og det er sådan, det er. Jeg synes, at der er to-tre hold, hvor jeg vil være skuffet, hvis vi ikke kan holde det i live til den sidste periode af returkampen, siger Neestrup til fck.dk.

OVERSIGT

Scroll to Top