Neestrup vil gerne undgå Real Sociedad: 'En ubehagelig modstander'

The perfect guide to the casino

Neestrup vil gerne undgå Real Sociedad: ‘En ubehagelig modstander’

Jacob Neestrup vil gerne undgå spanske Real Sociadad, selvom de på papiret måske er den nemmeste modstander.

FC København skrev sig tirsdag aften ind i historiebøgerne, da de sikrede sig videreavancement til 1/8-finalen i Champions League med en 1-0 sejr over Galatasaray.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Selvom det fortsat er delvist uvist, hvem der kan blive FC Københavns kommende modstander, så er der ingen tvivl om, at det bliver et hold fra øverste hylde.

Under alle omstændigheder skal FC København nemlig møde vinderen fra en af de andre grupper, som indtil videre tæller hold som Arsenal, Real Madrid, Manchester City og Real Sociadad.

Her ligner det spanske mandskab i øjeblikket det svageste hold, men står det til FC Københavns træner, Jacob Neestrup, så er det faktisk et hold, som han gerne vil undgå.

Det fortalte han efter tirsdagens kamp, da han besøgte Champions League-studiet.

– Der er selvfølgelig nogle store klubber, der buldrer derudaf, og så er der også nogle mindre klubber.

– Real Sociedad er en ubehagelig modstander for mig, da de er hamrende gode, og de er ubevidste i mange folks hoveder, hvor folk tænker, at der er større chancer, men det mener jeg faktisk ikke.

– Jeg tror faktisk, at hvis vi skal vælge, så skal det være en af de store klubber, der har det lidt svært, siger Neestrup til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top