The perfect guide to the casino

Efter pokal-drama: AGF-træner SLAGTER Jesper Sørensen

Uwe Rösler uddelte ikke ligefrem rosende ord til Jesper Sørensen efter søndagens pokal-drama.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der udspillede sig lidt af et pokal-drama, da Brøndby IF søndag tog imod AGF. Det var også til at se på grønsværnen, hvor der blev gået til makronerne, mens taktiske kneb som tidsudtræk også blev taget i brug.

Netop det emne berørte Jesper Sørensen efter slutfløjt, hvor han havde følgende at sige om AGFs tilgang til kampen.

– Jeg er dybt forundret over, at der er tre og fire minutters tillægstid i de to halvlege. Det er jo latterligt. Bolden var jo ikke i spil i første halvleg, hvis de kunne få lov at undgå det.

– I hele første halvleg gik tiden jo bare med, når bolden var ude, ikke at prøve at få den i spil. De lå ned og fik behandling og det burde give mere tillægstid, lød det fra Jesper Sørensen.

Uwe Rösler blev efterfølgende spurgt ind til Jesper Sørensens kommentar, og her talte AGF-træneren altså lige ud af posen.

– Har han sagt det, spørger Rösler og fortsætter så:

– Denne træner burde kigge ind mod byen og følge Jacob Neestrups eksempel i forhold til at agere med klasse.

– Han (Sørensen, red.) sagde noget i et interview efter den første kamp, som jeg ikke ville sige noget om, men så fortæller I mig, at han siger det nu. Han burde tage et grundigt kig på, hvordan Jacob Neestrup reagerer og opfører sig med klasse.

– Jeg ved, hvad han sagde efter den første kamp i torsdags, siger Rösler uden at ville specificere, hvad Jesper Sørensen har sagt efter første opgør i Aarhus.

– Jeg snakker om, hvad Jacob Neestrup sagde, da vi slog FCK. Han (Jesper Sørensen, red.) bør kigge på den fyr, for Jacob Neestrup opfører sig med klasse.

– Han (Jesper Sørensen, red.) snakker hele tiden om modstanderen, siger Uwe Rösler, der heller ikke har planer om en uddybende snak med Brøndby-træneren.

– Nej, jeg har intet at snakke med ham om. Intet, siger Rösler.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top