Comeback på Vestegnen? Tidligere Brøndby-profil er sat til salg

The perfect guide to the casino

Comeback på Vestegnen? Tidligere Brøndby-profil er sat til salg

En af Brøndbys tidligere profiler kan måske blive et emne til januar.

Brøndby IF har i løbet af årene hentet flere tidligere profiler ‘hjem’ til Vestegnen – senest Daniel Wass med stor succes.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Nu kan endnu en af de blå-gules tidligere spillere måske blive et emne i klubben, for ifølge Günebakis, så er Jens Stryger Larsen nemlig blevet sat til salg i sin tyrkiske klub, Trabzonspor.

Mediet skriver endvidere, at Trabzonspor håber på at kunne skille sig af med danskeren i løbet af januar, men at de ikke vil sælge ham til enhver pris.

Jens Stryger Larsen er tidligere blevet kædet sammen med et comeback på Vestegnen, men det er uvist, hvorvidt forsvarsspilleren ønsker at vende retur til dansk fodbold i en alder af 32 år.

Derudover oplyses der ikke noget om en salgsprisen på Jens Stryger Larsen, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af 1,6 millioner euro – svarende til cirka 12 millioner kroner, og hvis han prisskilt lyder på noget i nærheden af det, så er det bestemt et prisniveau, som Brøndby kan være med på.

B.T har dog tidligere kunne afsløre, at Jens Stryger Larsen modtager en løn på cirka 30 millioner kroner om året i Trabzonspor, og skulle interessen for en mulig aftale være der for begge parter, så kan han formentlig godt begynde at forberede sig på en markant lønnedgang.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top