The perfect guide to the casino

Eksperter opfordrer PC: Hent Zanka retur til FCK

Kunne Mathias ‘Zanka’ Jørgensen vende hjem til FC København for tredje gang i karrieren?

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen er uden tvivl et af de største ikoner i FC Københavns historie, og den danske forsvarsspiller har da også adskillige kampe på CV’et for løverne, som han har repræsenteret over flere omgange.

Står det til Viaplay-eksperten Ken Ilsø, så bør PC også rette blikket mod ‘Zanka’ nok engang for at løse problemerne i det bagerste geled.

– Han er en spiller, der kender kulturen. Han spiller overhovedet ikke i Brentford. Han har godt nok kontrakt til 2025, men han kunne måske have en interesse i at komme hjem på leje – måske en lejeaftale frem til sommer.

– FCK har lidt problemer med skader. Khocholava er ude, så man kunne få ham (Zanka, red.) ind og så rykke Diks over i højresiden. Det kunne løse nogle problemer uden at skabe for voldsom ravage i truppen. Det ville være en kortsigtet, fornuftig løsning, fortæller han til Viaplay.

Ken Ilsø bliver også bakket op af ekspert-kollegaen Jesper Thygesen, der ligeledes ser det som en god idé, men som dog samtidig indrømme, at det bliver svært at lokke ‘Zanka’ tilbage til dansk fodbold.

– Han vidste godt, at han ikke ville komme til at spille, da han forlængede sin kontrakt. Jeg tror, København hurtigt kan blive for lille, når man bor i London. Han har forlænget sin kontrakt med henblik på, at han skal understøtte holdet i Brentford og ikke nødvendigvis spille særlig meget. De gange, han er inde for at løse en opgave, der synes jeg faktisk, at han gør det godt. Det ville dog være et ‘scoop’ hvis ‘PC’ kan lokke ham hjem fra London. Det er en af de helt store legender og ikoner i FC København, fortæller Jesper Thygesen til Viaplay.

OVERSIGT

Scroll to Top