The perfect guide to the casino

Ekspert hylder BIF-stjerner: Som at se FCK-duo

Thomas Graversen har kun rosende ord til overs for Frederik Alves og Jacob Rasmussen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF har for alvor fået styr på defensiven i indeværende sæson, hvor de er et af de hold i Superligaen, som har lukket færrest mål ind, og det er i høj grad takket være Frederik Alves og Jacob Rasmussen, som har spillet en nøglerolle i de blå-gules bagerste geled.

Det har også fået Thomas Graversen, der er ekspert på Discovery+, til at uddele store roser til Brøndby-duoen, som han sammenligner med Andreas Bjelland og Denis Vavro, der for nogle år tilbage udgjorde et stærkt makkerpar i FC København.

– Hvor har det været dejligt at se ham læne sig op ad Jacob Rasmussen og den vej blive en super spiller. Man kan sammenligne det lidt med Vavro og Bjelland inde i FC København, hvor Bjelland styrede det, og hvor Vavro blev solgt til FC København for uanede mængder af penge.

– Det er altid rart at have en spiller ved din side, som du kan regne med. Som du ved, at skulle jeg lave en lille fejl, så hjælper han mig. Alves har nu fået en spiller i Rasmussen, som når han laver en lille fejl, bliver der ryddet op. Så kan jeg lidt mere, for der sker ikke noget, lyder det fra Gravesen.

Brøndby har kun inkasseret 17 mål i denne sæson, hvilket er samme antal som AGF. Det er dermed kun FC Nordsjælland, der med deres 14 mål har inkasseret færre mål end Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top