The perfect guide to the casino

Stor nedtur i Parken: FC København taber førstepladsen

Jacob Neestrups mandskab måtte se sig slået på eget græs søndag aften.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København tog søndag aften imod AGF hjemme i Parken, og her skulle løverne fra hovedstaden bruge en sejr for at holde fast i førstepladsen, da Brøndby IF tidligere i dag smadrede Hvidovre med 4-0.

Sådan skulle det dog ikke gå for Jacob Neestrups mandskab, som mødte et toptændt AGF-hold, som kæmpede en brav kamp i jagten på tre point.

Aarhusianerne fik da også en magisk start på kampen, da Nicolai Poulsen kunne bringe gæsterne i front med 1-0 efter bare otte minutters spilletid.

Efter 34 minutter kunne Frederik Tinggager øge føringen til 2-0. I anden halvleg lagde FC København et tungt pres på AGF, som måtte inkassere et mål efter knap en times spil, da Elias Achouri fandt vej til netmaskerne.

FC København fortsatte deres tunge pres, og i slutminutterne lykkedes det da også for Lukas Lerager at udligne til 2-2, men scoringen blev senere hen annulleret af VAR.

Dermed endte kampen altså også med en 2-1 sejr til AGF, der stryger op på 4. pladsen i 3F Superligaen, mens FC København må tage til takke med en 2. plads.

OVERSIGT

Scroll to Top