The perfect guide to the casino

Slagter Casemiro: Et forfærdeligt indkøb

Den brasilianske midtbanespiller bliver slagtet af Liverpool-legenden Jamie Carragher.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Manchester United betalte kassen for Casemiro, da man hentede ham i Real Madrid i sommeren 2022, og selvom brasilianeren leverede en imponerende første sæson for de røde djævle, så var de 450 millioner kroner, som Manchester United smed efter ham et panik-køb.

Det mener Liverpool-legenden Jamie Carragher, der i dag arbejder som ekspert.

– Når man ser United hente Casemiro, så er det et forfærdeligt indkøb, både forretningsmæssigt og sportsligt. Jeg er ligeglad med, hvor godt han gjorde det i sidste sæson. Det var et panikindkøb, lyder det ifølge CBS Sports fra Jamie Carragher.

– 70 millioner pund for en fyr, der er 30-31 år og får en fem-årig kontrakt med en gigantisk løn. Jeg tror, at han er på vej ned… hvem vil købe ham?, lyder det fra Carragher, der samtidig fastslår, at han synes, at trænerne i Manchester United har for meget magt.

– Jeg synes, at trænerne har for meget magt. Hvis man ser Ten Hag, så er 60-70 procent af de spillere, han har hentet, enten fra den hollandske liga, eller også er det folk, han har arbejdet med før.

– Så han har en kæmpe magt i klubben. Det har ikke fungeret. Det var det samme med Mourinho, van Gaal og andre, lyder det fra Jamie Carragher.

OVERSIGT

Scroll to Top