Brøndby kørte Hvidovre midtover

Jesper Sørensens mandskab leverede søndag aften en magtdemonstration.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Oprykkerne fra Hvidovre gæstede søndag aften Brøndby Stadion, og her fik de altså noget af en lærestreg af de blå-gule, som allerede i første halvleg lukkede og slukkede kampen.

Kun ni minutter skulle der går, før Nicolai Vallys havde bragt hjemmeholdet i front. I det 40′ minut øgede Ohi føringen til 2-0 fra 11-meter-pletten, mens Frederik Alves scorede sit første Superliga-mål tre minutter inde i overtiden af første halvleg.

Anden halvleg var knap så målrig, men Brøndby-dominansen fortsatte ufortrødent, og efter 88 minutters spil kunne Mathias Greve lukke målfesten med sin scoring til 4-0, som også endte med at blive kampens slutresultat.

Med aftenens sejr indtager Brøndby IF en øjeblikkelig førsteplads. FC København og FC Midtjylland mangler dog forsat at komme i aktion.