The perfect guide to the casino

Afslører: FCM ville købe Vallys

Brøndby-stjernen har længe været en eftertragtet herre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Nicolai Vallys har i den grad brændt Superligaen af i indeværende sæson, hvor han står noteret for hele ni mål og to oplæg i 16 kampe, og det har gjort ham til et interessant navn i flere klubber.

Den dygtige offensivspiller kunne dog have været et helt andet sted i sin karriere, for ifølge den tidligere Superliga-profil, Erik Sviatchenko, så var FC Midtjylland også interesseret i ham, da han spillede i Silkeborg.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Jeg mindes selv, at vi havde ham oppe at vende i FC Midtjylland, som en spiller vi skulle hente ind, da han spillede i Silkeborg. Så det er jeg selvfølgelig lidt ked af, at vi ikke gjorde. Jeg synes han er rigtig dygtig, lyder det fra den tidligere FCM-stjerne, der i samme ombæring giver udtryk for, at Vallys snart kan være fortid på Vestegnen.

– Når Vallys sandsynligvis bliver solgt her til januar, er han stadig i en alder, hvor der er klubber, der vil betale op mod fire millioner euro. Han kommer til en top-7 liga, det er jeg helt sikker på, lyder det fra Sviatchenko, der ikke holder igen med de rosende ord.

– Jeg vil kategorisere ham som en lækker spiller. Lækkert flow på bolden, meget glidende i sin måde at spille fodbold på, scorer mål, assisterer og virker bare uimponeret. Er han også blevet forårets profil? Det i sig selv er jo en kæmpe bedrift, siger den tidligere vinder af både forårets- og efterårets profil med et smil på læben.

OVERSIGT

Scroll to Top