Stor Brøndby-nedtur: Måtte nøjes med et point efter rødt kort og overtidsscoring

De blå-gule fra Vestegnen løber søndag aften ind i en stor nedtur.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Brøndby IF gæstede søndag aften Lyngby Stadion, og det skulle vise sig at blive en særdeles dramatisk affære. Jesper Sørensens mandskab kom planmæssigt fra start, da Nicolai Vallys bankede Brøndby i front efter bare seks minutters spil.

I det 32′ minut opstod der dog et stort koks i Brøndby-forsvaret, og det endte ud i et rødt kort til Kevin Tshiembe.

Brøndby formåede dog at øge føringen til 2-0 kort inden pausefløjt, da Sean Klaiber sendte bolden i kassen efter et flot kontraangreb.

I anden halvleg overtog Lyngby dog spillet, og de pressede således også voldsomt på i hele anden halvleg. Efter 67 minutters spil gav det pote, da Dani fandt vej til netmaskerne, mens Magnus Jensen kunne udligne til 2-2 i det 84′ minut.

Målfesten var dog ikke færdig endnu, for efter 89 minutters spil gjorde Sean Klaiber det til 2-3, og han gav dermed Brøndby fornyet håb i jagten på de tre point.

Det fik Andri Gudjohnsen dog sat en stopper for, da han seks minutter inde i overtiden scorede til 3-3, som altså også endte med at blive kampens slutresultat.