The perfect guide to the casino

Fortid i Manchester United? Christian Eriksen kan snart blive solgt

Den danske stjernespiller kan snart være fortid i den engelske storklub.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Manchester United har bestemt ikke været prangende i indeværende sæson, hvor de har kæmpet gevaldigt med at finde deres niveau.

Derfor er der også lagt i kakkelovnen til en stor oprydning i spillertruppen, og blandt dem, som forventes at nærme sig et exit hos de røde djævle, finder man blandt andet danske Christian Eriksen.

Lokalmediet Manchester Evening News.

– Det vil blive nødvendigt at tage nogle hårde beslutninger, hvis United skal fortsætte med at bruge mange penge på transfermarkedet. To spillere, der ikke nødvendigvis fortjener at blive solgt, men som man af hensyn til Ten Hags projekt måske bliver nødt til at sælge, er Scott McTominay og Christian Eriksen.

– Eriksens afsked vil nok være den nemmeste at acceptere, med tanle på, at han kom hertil på en fri transfer, og at han som 31-årig ikke er fremtidens mand for United. Hans kontrakt udløber i 2025, så vinduet for at tjene et hæderligt beløb på danskeren bliver gradvist mindre, skriver Manchester Evening News.

Christian Eriksen skiftede til Manchester United fra Brentford i sommeren 2022, og siden da er det blevet til 59 optrædener med tre mål og 12 oplæg til følge for den danske playmaker.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top