The perfect guide to the casino

Thomas Frank jubler over kontraktforlængelse til Brentford-spiller: ‘Han bliver bedre og bedre’

Thomas Frank glæder sig over, at Kristoffer Ajer har sat sin signatur på en ny aftale med Brentford.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

25-årige Kristoffer Ajer har spillet en stor rolle for Brentford i indeværende sæson, hvor han står noteret for 10 kampe i Premier League, og derfor glæder det også klubbens danske træner, Thomas Frank, at det er lykkedes at nå til enighed med den norske forsvarsspiller om en kontraktforlængelse.

– Jeg er virkelig glad for, at Kristoffer har forlænget sin kontrakt. I løbet af sine første to sæsoner hos os var han meget uheldig med skader. Han fik aldrig den rette rytme. Nu spiller han regelmæssigt som midterforsvarer og højre back, og jeg synes, han spiller begge disse positioner på et meget højt niveau.

– Kristoffer bliver bedre og bedre. Han arbejder hårdt på at opnå sit potentiale, og vi er glade for, at han vil tage de næste skridt sammen med os, siger Thomas Frank ifølge Brentfords hjemmeside.

Kristoffer Ajer skiftede til Brentford fra skotske Celtic tilbage i sommeren 2021, og siden da er det blevet til 50 optrædener for Thomas Franks mandskab for den knap to meter høje forsvarsspiller.

Efter Kristoffer Ajers kontraktforlængelse løber hans aftale med Brentford nu helt frem til sommeren 2028 med en option på yderligere et år.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top