The perfect guide to the casino

Ekspert slagter Hjulmand: ‘Gu’ har du ej givet dem chancen’

Det er bestemt ikke alle, som er lige imponeret over Kasper Hjulmand og det danske landshold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kasper Hjulmand fik en fremragende start som dansk landstræner, men efter VM-fiaskoen i Qatar er det gået ned af bakke med flere skuffende resultater i løbet af EM-kvalifikationen – senest mod Nordirland, hvor Danmark måtte inkassere et overraskende 2-0 nederlag.

Det har fået Thomas Graversen til at lange ud efter den danske landstræner.

– Man sidder med en underlig følelse og tænker, hvad er det, Hjulmand vil? Hvad er det, han skal se? Han siger, han mangler svar. Når man har været landstræner siden 2020 og stadig søger efter svar og løsninger på, hvordan ens hold skal spille, er der et eller andet galt i mine øjne, siger Thomas Gravesen til Tipsbladet.

– Alle pile peger på Kasper Hjulmand. Hvad er tankerne ved at skifte syv mand ud? Han står og siger, at det nemmeste ville have været at spille videre med det hold, der havde succes. Hvorfor gør du så ikke det? Hvad er begrundelsen for, at du lige pludselig skal se syv forskellige mand komme ind? De kommer fra vidt forskellige klubber og har ikke prøvet at spille sammen før. Du har lige fundet recepten på, hvad der virker i kampen mod Slovenien i Parken. Hvorfor ændre på det?, lyder det fra Graversen, der heller ikke mener, at de nye spillere i startopstillingen fik en fair chance grundet den store udskiftning i startopstillingen.

– Hvis nu de kom ind på et hold, der fungerede og havde et fundament, kunne de vise sig frem på en helt anden måde, end når de skal spille med syv andre spillere, der er nye. Morten Olsen havde sit koncept, sine opstillinger, sine spillerne og gav også nye spillere chancen, men aldrig syv-otte nye spillere.

– Det er ikke at give Rasmus Nissen, Jesper Lindstrøm og Matt O’Riley chancen. Gu’ har du ej givet dem chancen, Hjulmand. Du har udstillet dine egne spillere, siger landsholdslegenden og tilføjer:

– Er du i tvivl om nogle af spillerne, så tag afsted og besøg dem. Morten Olsen var kraftedme på besøg hele tiden. Folk spurgte, om det var min far, der var det. Det er fandeme nogle af de ting, der er vigtigt. Det er ikke kun relationerne blandt spillerne på banen – spillerne skal også have en relation til deres landstræner, lyder kritikken fra den tidligere landsholdsstjerne.

OVERSIGT

Scroll to Top