The perfect guide to the casino

Ekspert slagter Hjulmand: ‘Gu’ har du ej givet dem chancen’

Det er bestemt ikke alle, som er lige imponeret over Kasper Hjulmand og det danske landshold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kasper Hjulmand fik en fremragende start som dansk landstræner, men efter VM-fiaskoen i Qatar er det gĂĄet ned af bakke med flere skuffende resultater i løbet af EM-kvalifikationen – senest mod Nordirland, hvor Danmark mĂĄtte inkassere et overraskende 2-0 nederlag.

Det har fået Thomas Graversen til at lange ud efter den danske landstræner.

– Man sidder med en underlig følelse og tænker, hvad er det, Hjulmand vil? Hvad er det, han skal se? Han siger, han mangler svar. NĂĄr man har været landstræner siden 2020 og stadig søger efter svar og løsninger pĂĄ, hvordan ens hold skal spille, er der et eller andet galt i mine øjne, siger Thomas Gravesen til Tipsbladet.

– Alle pile peger pĂĄ Kasper Hjulmand. Hvad er tankerne ved at skifte syv mand ud? Han stĂĄr og siger, at det nemmeste ville have været at spille videre med det hold, der havde succes. Hvorfor gør du sĂĄ ikke det? Hvad er begrundelsen for, at du lige pludselig skal se syv forskellige mand komme ind? De kommer fra vidt forskellige klubber og har ikke prøvet at spille sammen før. Du har lige fundet recepten pĂĄ, hvad der virker i kampen mod Slovenien i Parken. Hvorfor ændre pĂĄ det?, lyder det fra Graversen, der heller ikke mener, at de nye spillere i startopstillingen fik en fair chance grundet den store udskiftning i startopstillingen.

– Hvis nu de kom ind pĂĄ et hold, der fungerede og havde et fundament, kunne de vise sig frem pĂĄ en helt anden mĂĄde, end nĂĄr de skal spille med syv andre spillere, der er nye. Morten Olsen havde sit koncept, sine opstillinger, sine spillerne og gav ogsĂĄ nye spillere chancen, men aldrig syv-otte nye spillere.

– Det er ikke at give Rasmus Nissen, Jesper Lindstrøm og Matt O’Riley chancen. Gu’ har du ej givet dem chancen, Hjulmand. Du har udstillet dine egne spillere, siger landsholdslegenden og tilføjer:

– Er du i tvivl om nogle af spillerne, sĂĄ tag afsted og besøg dem. Morten Olsen var kraftedme pĂĄ besøg hele tiden. Folk spurgte, om det var min far, der var det. Det er fandeme nogle af de ting, der er vigtigt. Det er ikke kun relationerne blandt spillerne pĂĄ banen – spillerne skal ogsĂĄ have en relation til deres landstræner, lyder kritikken fra den tidligere landsholdsstjerne.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top