United-stjerne skyder exit-rygter til jorden: Glad hvor jeg er

The perfect guide to the casino

United-stjerne skyder exit-rygter til jorden: Glad hvor jeg er

Bruno Fernandes afviser, at han skulle være på vej væk fra Manchester United.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Manchester United har bestemt ikke haft det nemt i indeværende sæson, hvor de har kæmpet gevaldigt med at finde niveauet, og det har også medført et hav af spekulationer omkring spillertruppen, hvor flere er blevet sat i forbindelse med et klubskifte.

En af dem er de røde djævles anfører, Bruno Fernandes, men selv bruger han ikke meget tid på de mange spekulationer, som der har været omkring et muligt klubskifte.

– Jeg er glad, hvor jeg er. Jeg fokuserer på Manchester United, siger Bruno Fernandes ifølge Fabrizio Romano og fortsætter:

– Jeg kigger ikke på rygter eller går op i dem. I dag er det virkelig let at sprede rygter i pressen. Jeg foretrækker at koncentrere mig om mine mål.

Bruno Fernandes startede ud som lyn og torden, da han skiftede til Manchester United. Men siden da er den portugisiske kreatør også faldet i niveau – ligesom resten af Manchester Uniteds mandskab.

Hans nuværende aftale med de røde djævle løber frem til sommeren 2026.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top