Tidligere Brøndby-stjerne åbner op for comeback på Vestegnen

The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne åbner op for comeback på Vestegnen

Jens Stryger Larsen afviser ikke, at han en dag kan være at finde på Vestegnen igen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

32-årige Jens Stryger Larsen forlod Brøndby IF tilbage i sommeren 2013, og siden da har karrieren budt på ophold i FC Nordsjælland, FK Austria Wien, Udinese og Trabzonspor.

Det er dog ingen hemmelighed, at forsvarsspilleren efterhånden er ved at være oppe i årene, og derfor er der også blevet spekuleret i, hvorvidt han kunne finde på at vende ‘hjem’ til Vestegnen igen, og det afviser han altså ikke, da han i landsholdslejren bliver spurgt ind til, om han har snakket med CV.

– Hvis han vil have fat på mig, tror jeg nemt, han kan få fat på mig. Han kan da bare ringe, hvis han synes, det er interessant, og så skal vi da nok tage en snak om det, siger Stryger, der også bliver spurgt ind til, hvorvidt et skifte til Brøndby kunne være interessant.

– Det kommer jo an på, hvad han siger i opkaldet, siger Stryger med et stort smil.

– Selvfølgelig følger jeg med i, hvad der sker i Brøndby, og jeg synes, de gør det fantastisk godt nu. Der har været nogle op- og nedture, men heldigvis spiller de med i toppen igen, og det er fantastisk at se, lyder det fra Stryger, hvis nuværende aftale med Trabzonspor løber frem til sommeren 2025.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top