Politiet tager affære: Tilbageholder Brøndby-fans efter derby

The perfect guide to the casino

Politiet tager affære: Tilbageholder Brøndby-fans efter derby

De blå-gules tilskuere kan ende med at blive tilbageholdt i op mod en time, når der søndag eftermiddag bliver spillet derby.

Søndag eftermiddag er der storkamp på menuen i 3F Superligaen, når FC København og Brøndby IF brager sammen til topkamp i Danmarks bedste fodboldrække.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Danmarks to største fodboldklubber har for vane at skabe en fantastisk kulisse, når de møder hinanden, men ofte går det også lidt for vildt for sig, og derfor har Københavns Politi valgt at tage den nye lov om tilbageholdelse af fans i brug.

Den nye lov gør, at politiet har mulighed for at udstede et påbud til arrangøren om at tilbageholde tilskuere på bestemte sektioner på stadion, hvis der er en særlig risiko for uroligheder, og i forlængelse heraf har FCK altså fået besked på at tilbageholde Brøndbys tilskuere i en periode på helt op til en time efter slutfløjt.

– Vi har desværre oplevet, at visse grupper blandt de to holds fans tørner sammen uden for Parken lige efter kampene. Tilbageholdelsen af tilskuere på udebaneafsnittet skal være med til at adskille de grupper til større sikkerhed for alle, siger ledende politiinspektør Peter Dahl.

– Tiltaget sker i tæt samarbejde med både F.C. København, Brøndby og ikke mindst deres fanklubber, og vi vil gøre, hvad vi kan for ikke at tilbageholde tilskuerne længere, end vi skønner nødvendigt.

Den nye lov blev også taget i brug, da Brøndby og FC København mødtes på Vestegnen den 24. september.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top