The perfect guide to the casino

KÆMPE drama i Parken: FC København vinder efter magisk comeback

Tilskuerne fik i den grad noget for pengene i aftenens Champions League-brag.

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, da FC København onsdag aften tog imod Manchester United hjemme i Parken, og opgøret skuffede bestemt ikke.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Allerede efter to minutter blafrede netmaskerne for første gang, da Rasmus Højlund sendte bolden i kassen, og efter 28 minutters spil var selvsamme Højlund på pletten endnu engang, da han bragte gæsterne foran med 2-0.

FC København kunne slet ikke finde fodfæste i kampens først 30 minutter, og det lignede dermed også en umulig opgave for dem at kommet tilbage i kampen.

Efter 42 minutters spil fik de dog en hjælpende hånd, som skulle ende med at kickstarte deres comeback. Her blev Marcus Rashford nemlig tildelt et rødt kort, og det skulle ende med at koste de røde djævle dyrt.

Bare tre minutter senere reducerede Mohamed Elyounoussi til 1-2, og dybt inde i overtiden af første halvleg udlignee Diogo Goncalves til 2-2.

I anden halvleg tog FC København teten, men det var altså Manchester United, som endte med at komme foran på ny, da Bruno Fernandes tæskede bolden i kassen på et straffespark.

Lukas Lerager udlignede dog løverne efter 83 minutters spil, og bare fire minutter senere fuldendte indskiftede Roony Bardghji FCKs drømme-comeback, da han flot sparkede bolden i kassen til slutresultatet 4-3.

Med aftenens resultat indtager FC København nu andenpladsen i Gruppe A.

OVERSIGT

Scroll to Top