The perfect guide to the casino

FCK-stjerne vækker opsigt: ‘Han kommer til at koste 100 millioner kroner’

Roony Bardghji er en omdiskuteret herre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Roony Bardghji er kun 17 år gammel, men på trods af det har han opnået mere end mange fodboldspillere gør i hele deres karriere.

Den unge offensivspiller har således allerede vundet et mesterskab og spillet Champions League-fodbold, og så er han altså også FC Københavns topscorer med ni scoringer på tværs af alle turneringer.

Derfor er det heller ikke utænkeligt, at større klubber begynder at spærre øjnene op for Roony Bardghji, men ifølge Thomas Graversen, så bør FC København være påpasselige med at sælge ham nu.

– Hvorfor skulle man sælge en 17-årig spiller med så stort et potentiale? Han skal ikke sælges, før han har bevist, at han kan koste 60 eller 70 millioner kroner. Du må ikke sælge en stjerne, lyder det fra Thomas Gravesen, der bliver afbrudt af Flemming Povlsen.

– Det kommer man til, nærmest uanset hvad han har leveret, lyder det fra ekspert-kollegaen, hvorefter Thomas Gravesen tager ordet igen.

– Jamen, skal han så ikke koste 100 millioner? Hvis han spiller mod Manchester United og scorer to mål. Hvis han spiller mod Galatasaray og scorer to mål. Jo, så kommer han til at koste 100 millioner kroner, lyder det fra Graver.

OVERSIGT

Scroll to Top