The perfect guide to the casino

Rasende Arteta går dommeramok: Det er en skændsel

Mikel Arteta var bestemt ikke tilfreds efter lørdagens nederlag.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Arsenal måtte lørdag aften se sig slået af Newcastle med 1-0 på St. James Park, men nederlaget kom altså ikke i hus uden drama.

Kampens eneste scoring til 1-0 var nemlig et kontroversielt et af slagsen, som blev gennemtjekket af VAR, og som til sidst fik lov til at stå, og det er en skændsel, mener Mikel Arteta, som efter kampen var rasende.

– Vi er nødt til at tale om resultatet, og hvordan i alverden det her mål kan få lov til at stå. Jeg føler mig flov over, at jeg er den, som er nødt til at troppe op her og forsvare klubben og bede om hjælp, fordi det er en skændsel, at det her mål for lov til at stå.

– Der er ikke mål, og det er der flere årsager til. Der er for meget på spil til det, vi bruger så mange kræfter på det, og det er en skændsel. Jeg er flov over det. Jeg har været 20 år i det her land, og det her er ikke i nærheden af at være det bedste i verden (dommerstandarden, red.), lød det fra Arteta på pressemødet efter kampen.

– Se på TV-billederne. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal føle. Jeg spilder min tid, vi spilder vores tid. Jeg vil ikke være afhængig af andre mennesker. Det er svært nok at konkurrere mod det her rigtig gode hold, siger han.

OVERSIGT

Scroll to Top