The perfect guide to the casino

Randers FC – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Streaming, Skader, Karantæner og Forventede startopstillinger

 

Randers FC – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Streaming, Skader, Karantæner og Forventede startopstillinger

 

I samarbejde med Bet365 – Tidlig udbetaling på 2 mål foran 

 

Søndag eftermiddag klokken 16:00 spiller Randers FC mod FCK på Cepheus Park Randers. Det er en kamp, hvor der er potentiale for mål i begge ender, og vi anbefaler derfor at spille på, at Begge Hold Scorer.

Faktaboks:

Hvem: Randers FC – FCK

Hvad: Superligaen

Hvor: Cepheus Park Randers

Hvornår: Søndag d. 5. november kl. 16:00

TV og Streaming:

Før kampen ligger værterne lige uden for de europæiske pladser på Superligaens ottendeplads efter 13 kampe, hvor de har samlet 14 point. Rasmus Bertelsens mandskab vil uden tvivl forsøge at spille sig tættere på de europæiske pladser i top syv.

Gæsterne er at finde på ligaens førsteplads efter 13 kampe med 29 point. Udebaneholdet vil forsøge at forstærke deres førsteplads i denne spillerunde.

Spilforslag

Over de seneste kampe har Randers FC i gennemsnit lukket 3,33 mål ind. Begge hold har scoret i 83% af Randers FCs kampe på udebane i Superligaen denne sæson. I gennemsnit har Randers FC lukket 2,10 mål ind i deres seneste 20 kampe. Randers FCs kampe på udebane i Superligaen har i gennemsnit haft 3,50 mål per kamp i denne sæson. Holdet har kun holdt nullet i 31% af deres kampe i Superligaen denne sæson.

Spil på Begge Hold Scorer på Bet365 nu og få odds 1.66.

Karantæner og skader

Randers FC: Edgar Babayan, Frederik Lauenborg

FCK: Birger Meling, Noah Sahsah, William Clem

Forventede startopstillinger

Randers FC: 4-3-3

Patrik Carlgren – Bjorn Kopplin, Daniel Høegh, Oliver Olsen, Wessel Dammers – Filip Bundgaard Kristensen, John Björkengren, Mads Enggård – Al-Hadji Kamara, Marvin Egho, Stephen Odey

FC København: 4-3-3

Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Sammenfatning

Den kommende kamp mellem Randers FC og FCK på Cepheus Park Randers lover spænding og mål. Randers FC ligger lige uden for de europæiske pladser i Superligaen og vil gøre alt for at komme tættere på top syv. FCK er på førstepladsen og vil forsøge at forstærke deres position. Begge hold har haft varierende resultater i de seneste kampe, men det er Randers FC, der har haft problemer med at holde målet rent. Derfor anbefaler vi at spille på, at Begge Hold Scorer. Det bliver en kamp, hvor begge hold vil kæmpe hårdt for sejren, og det kan gå begge veje. Spændingen er garanteret på Cepheus Park Randers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er uden tvivl lagt op til en spændende kamp. Husk og se med fra 16:00 på Søndag i når Randers FC tager imod FCK på Cepheus Park Randers.

OVERSIGT

Scroll to Top