Afsløring: Dansk stjerne tog selv kontakt til Brøndby

The perfect guide to the casino

Afsløring: Dansk stjerne tog selv kontakt til Brøndby

Det er Andreas Maxsø selv, som har hevet fat i de blå-gule fra Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF vinkede i begyndelsen af året farvel til deres kaptajn i form af Andreas Maxsø, som skiftede til MLS-klubben Colorado Rapis.

Nu er den danske forsvarsspiller dog tilbage på Vestegnen, hvor han træner med for at holde formen ved lige, da Maxsø sammen med Colorado Rapids missede slutspillet, hvorfor der venter ham en lang vinterpause, og det var faktisk ham selv, som kontaktede Brøndby med henblik på at få sat en aftale i stand.

– Han henvendte sig til mig og til “CV” [fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, red.], fordi det er klart, at Colorado også skal være med på, at han træner med og holder formen ved lige her. På den måde har vi så fået det i stand, siger Jesper Sørensen til Tipsbladet.

– Han har fået lov til at træne med i det omfang, vi er her. Det er klart, at han selvfølgelig ikke bliver prioriteret op i træningerne. Det giver sig selv, og det ved han også godt. Det er den aftale, vi har, men lige så snart, der er mulighed for det, så er han med i nogle af de ting, vi laver.

– Det er fint for os. Vi har heldigivs mange dygtige spillere, og jeg håber, at Maxsø nyder at være et sted, hvor han kan tale dansk med dem, han spiller sammen med og forhåbentligt også får noget træning, som kan stimulere ham, lyder det afslutningsvis fra Jesper Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top