Afslører: Har særlig aftale i sin Brøndby-kontrakt

The perfect guide to the casino

Afslører: Har særlig aftale i sin Brøndby-kontrakt

Brøndbys assistent-træner har en særlig kontrakt.

Martin Retov har været en del af træner-teamet i Brøndby IF i adskillige år. I 2016 blev den tidligere profil på Vestegnen ansat som assistenttræner for klubbens U17-hold, mens han blot seks måneder senere blev forfremmet til assistenttræner på de blå-gules førstehold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Her har han stået i lære hos trænere som Alexander Zorniger, Niels Frederiksen og Jesper Sørensen, mens han også selv var midlertidig cheftræner for en kort stund, da man vinkede farvel til Zorniger.

Og netop drømmen om et cheftrænerjob lever fortsat i bedste velgående hos Martin Retov, og derfor er han også udstyret med en helt særlig kontrakt i Brøndby IF.

I foråret forlængede han nemlig sin aftale med Brøndby, og her blev han udstyret med en kontrakt på funktionærsvilkår.

Det betyder, at hans kontrakt er tidsubegrænset, hvilket gør, at han nærmest fra den ene dag til den anden kan skifte tilværelsen som Brøndby-assistent ud med et potentielt cheftrænerjob.

– Det var en snak, som jeg havde med klubben. På det tidspunkt skete der jo en masse ting. GFH kom ind, og Jesper kom ind. Der var mange snakke omkring, hvordan teamet skulle sættes sammen, og jeg synes, at det var rigtig spændende med Jesper, som jeg jo også kender fra tiden under Niels (Frederiksen). Der sagde jeg: “det vil jeg rigtig gerne være med til, men kan vi så gøre det på den her måde.” Det gik klubben så med på.

– Har du en længerevarende kontrakt uden opsigelse eller noget, så vil det være klubbens valg, om du kan skifte, og nu er det lidt mere i mine egne hænder, fortæller Martin Retov om den lidt atypiske kontrakt i fodboldverdenen, som normalvis har en slutdato.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top