The perfect guide to the casino

Færdig i Brøndby: Kapret af dansk klub

Brøndby skal på jagt efter en ny mand, som skal stå i spidsen for klubbens Masterclass.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IFs Masterclass har været et stort fokus for de blå-gule fra Vestegnen igennem de seneste år, hvor flere store talenter også er blevet inkorporeret i førsteholdstruppen med stor succes – heriblandt Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Mathias Kvistgaarden.

Nu skal Brøndby dog på jagt efter en ny mand, som kan stå i spidsen for Masterclass, da 40-årige Christian Larsen, der er Head of Masterclass, har valgt at forlade Vestegnen til fordel for en stilling som sportsdirektør i Vendsyssel.

Tilgangen af Christian Larsen vækker stor glæde i Vendsyssel.

– I Christian Larsen får vi en sportsdirektør, der kommer med meget stor fodboldfaglighed, og som har stor erfaring med både spillerrekruttering og scouting, qua hans mangeårige arbejde i Masterclass Brøndby.

– Ligeledes kommer han med en imponerende viden og kendskab til bl.a. U19 ligaen, 2. division og 1. division, hvorfra vi primært skal rekruttere fra fremadrettet.

– Vi har mærket en person, der både vil passe godt ind hos os og som er meget sulten efter at blive en del af Vendsyssel FF, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

Christian Larsen tiltræder sin nye stilling som sportsdirektør den 1. december.

OVERSIGT

Scroll to Top