The perfect guide to the casino

Neestrup krydser fingre for Cornelis: Må se hvordan den store krop har det

Jacob Neestrup lægger ikke skjul på, at han håber Andreas Cornelius’ tid med skader nu er ovre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Andreas Cornelius var endelig at i FC Københavns startopstilling igen, da løverne fra hovedstaden tirsdag aften krydsede klinger med FC Midtjylland i pokalturneringen, og for engangs skyld kunne den store angriber forlade banen uden skavanker.

Efter slutfløjt roste Jacob Neestrup FCK-stjernen, og så satte han en tyk streg under, at skaderne forhåbentlig er et afsluttet kapitel nu.

– Jeg synes, at Corner var så god! Han var den Corner, som vi kender. Det giver os noget variation, at vi kan spille kort, konstruktivt langt og henover modstanderens pres.

– Det kunne vi også forleden, men han var så stærk mellem felterne. Han var en kæmpe mundfuld for deres stoppere, og han arbejdede hårdt, selv om han ikke er der endnu, hvor han kan presse i en hel kamp.

– Jeg synes, at det var en meget, meget flot præstation, og alle os, der holder med København, skal hjem for at krydse fingre for, at vi begynder at have ham tilbage, sagde Neestrup efter tirsdagens kamp.

FCK-bossen påpegede i samme ombæring, at der stadig kommer til at være et stort fokus på Cornelius.

– Planen for ham er, at vi må tage en kop kaffe i morgen (onsdag, red), og så må vi se, hvordan den store krop har det. Der er tre kampe før landsholdspausen, og så må vi se, om der skal være tilvalg og fravalg. Det er sådan, det er, lyder det fra Neestrup, der afslutningsvis fortæller, at Cornelius formentlig ikke kommer til at være i 100% omdrejninger før 2024.

– Det bliver nok først i kalenderåret 2024, hvis vi snakker om, at han skal spille 90 minutter kontinuerligt, lyder det fra Neestrup.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top