The perfect guide to the casino

Neestrup erkender dårlig FCK-taktik: Det virkede ad helvede til

Jacob Neestrup er ikke bleg for at indrømme, at taktikken mod FCM slog fejl.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København spillede sig tirsdag aften videre i pokalturneringen med en 1-0 sejr over FC Midtjylland, men det var bestemt ikke fordi, at sejren kom let i hus for løverne fra hovedstaden.

FC København kæmpede således en del med spillet på grønsværnet, og efter slutfløjt var Jacob Neestrup da heller ikke bleg for at indrømme, at taktikken slog fejl.

– Jamen jeg synes, at vi spillede en meget, meget kontrolleret kamp fra start til slut.

– Vi var dårlige i de første 20 minutter. Vi ændrede lidt i vores pres i forhold til vores typer, og det synes jeg, så rigtig godt ud på taktiktavlen, da jeg tænkte det igennem de seneste to dage.

– Det virkede ad helvede til i praksis. Den eneste grund til, at vi var passive i de første 20 minutter, var, at taktikken var dårlig.

– Spillerne følte sig mere trygge i at gå tilbage til det normale, fik vi at vide inde fra banen, og så ændrede vi selvfølgelig på det. Det var godt, at der var nogle spillere, som tog lidt ansvar, siger Jacob Neestrup, der også fortæller, at de taktiske ændringer hjalp på spillet.

– Men vi gav stort set ingenting væk, og vi skabte de der to-tre chancer, som gav os muligheden for at vinde.

– Jeg sagde til drengene, at hvis de bare sørgede for at være solide defensivt, så skulle der bare et enkelt mål til at bringe os videre i et tæt program, hvor vi sparede en del profiler, og det er jeg tilfreds med, lyder det fra Jacob Neestrup.

OVERSIGT

Scroll to Top