Kærlighed i luften: Forelsket i ny Brøndby-stjerne - 'Han stinker af klasse'

The perfect guide to the casino

Kærlighed i luften: Forelsket i ny Brøndby-stjerne – ‘Han stinker af klasse’

Stig Tøfting er forelsket i en af de nye spillere på Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF havde et travlt transfervindue i sommers, hvor flere nye ansigter kom til klubben. En af de sidste, der satte sin signatur på en aftale med Brøndby, var højrebacken Sean Klaiber, og han har allerede imponeret stort for de blå-gule.

Viaplay-eksperten, Stig Tøfting, lægger da heller ikke skjul på, at han er ellevild med den nye Brøndby-stjerne.

– Jeg er tæt på forelsket i ham, siger “Tøffe” til TV3 Sport og uddyber, hvad han er faldet for ved 29-årige Sean Klaiber:

– Man har hentet ham for otte millioner kroner, og jeg synes, det er et røverkøb. Han har vist sin kvalitet fra dag ét. Han er selvfølgelig også en rutineret herre, som har spillet mange kampe i Æresdivisionen, og i Klaiber har Brøndby fundet en mand, der både kan den ene og den anden vej. Han stinker bare af klasse.

– Vi har været efter Carsten V. Jensen et par gange, men det kan man ikke være med ham her, lyder det fra Stig Tøfting, som får fuld opbakning fra kollegaen Per Frimann.

– Jeg er en smule overrasket over den succes, han har haft, for han er ikke det største navn i Holland. Han er en middel højre back, men slet ikke noget stort navn. Det, han har leveret for Brøndby, har været rigtig godt, lyder det fra Frimann.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top