The perfect guide to the casino

United-legende hylder Eriksen: En langt bedre fodboldspiller

Christen Eriksen bør spille noget mere.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Sådan lyder meldingen fra Manchester United-legenden Paul Scholes, efter den danske landsholdsstjerne endnu engang var med til at vende kampen for de røde djævle, som onsdag aften besejrede FC København med 1-0.

Her blev Christian Eriksen sendt på banen i anden halvleg i stedet for Sofyan Amrabat.

– I første halvleg føltes det som, at vi så en Europa League-kamp. Som en torsdag aften. Skidt. Anden halvleg var langt bedre, idet man sendte bedre fodboldspillere ind. Man sendte Christian Eriksen ind, en langt bedre fodboldspiller, lød det, ifølge TNT Sports, fra Paul Scholes.

– Uden at fornærme Amrabat, for han er en defensiv spiller og han kan andre ting, men han bygger ikke spillet op. Det gør Christian Eriksen. Vi så, at der blev foretaget løb. Pludselig var Fernandes med i kampen, og det samme kan siges om Garnacho. Eriksen finder disse spillere. I en periode på 15-20 minutter lignede de igen et rigtigt hold, lyder det fra Scholes, der i samme ombæring påpeger, at man burde bruge Eriksen noget mere mod defensivtorienterede hold.

– Christian er altid positiv. Han bidrager med fodbold, og i første halvleg så vi ikke fodbold. København er et godt organiseret hold, og man er nødt til at nedbryde dem. Christian Eriksen laver de rigtige afleveringer, lyder det fra Scholes.

31-årige Christian Eriksen har kun startet inde for Manchester United i fire ud af 11 kampe i indeværende sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top