The perfect guide to the casino

Irriteret Guardiola efter kritik af Haaland: Han vil score mål hele sit liv

Pep Guardiola er efterhånden træt af den kritik, som er målrettet den norske superstjerne.

Det er de færreste spillere, som vil opleve at blive kritiseret for at have scoret 11 mål i 12 kampe fordelt i Premier League og Champions League.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det er ikke desto mindre tilfældet, når snakken falder på Erling Braut Haaland, som har brændt flere chancer end det var tilfældet i sidste sæson.

Efter onsdagens Champions League-kamp mod Young Boys, blev Pep Guardiola spurgt ind til de mange chancer, som Erling Haaland brændte, og har var Manchester City-træneren altså ikke bleg for at tale lige ud af posen.

– Folk forventer, at han skal score fire mål hver kamp. De ønsker, at han fejler. Men jeg er ked af at skuffe dem, for han vil score mål hele sit liv, siger Gurdiola til TNT Sport efter opgøret.

– Erling er under pres efter sidste sæson, da han skal score så mange mål hver eneste kamp, og det er umuligt. Han er glad, og han vil score mange mål, men folk vil have ham til at fejle, fordi han ikke scorer 50 mål. Vi ved det, men det betyder ikke noget for os.

– Han gjorde det rigtig godt ved sit andet mål. Det vigtige er at skabe chancer, og måske på det rigtige tidspunkt i sæsonen vil han gøre det endnu bedre end nu.

– Han har allerede scoret mange mål i Premier League. Han har scoret flere end de spillere, der får mange komplimenter, siger Guardiola ifølge Manchester Evening News.

OVERSIGT

Scroll to Top