The perfect guide to the casino

Ekspert: FCK er favoritter mod United næste gang

Preben Elkjær har stor tiltro til FC København forud for returopgøret i Parken.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København leverede endnu engang en imponerende præstation, da de tirsdag aften krydsede klinger med Manchester United på Old Trafford.

Her var løverne fra hovedstaden – især i første halvleg – i store perioder det bedste mandskab på banen, men som bekendt måtte de altså forlade grønsværnen med et nederlag i bagagen.

Forud for returopgøret i Parken har Viaplay-eksperten Preben Elkjær dog stor tiltro til FC København, som han faktisk anser som værende favoritter, når Manchester United kommer på besøg.

– Jeg synes stadig, at det var en god præstation fra FCK. De kunne da sagtens have fået det ene point – også uden det her straffespark, siger han og fortsætter:

– Som jeg også sagde i går, så er det jo ikke en tilfældighed, at det hele tiden er de her små ting, som gør at de ikke lige får det resultat, de måske lige havde fortjent. Men sådan er fodbold jo. Man skal tage sine chancer. Det gør FCK ikke, lyder det fra Preben Elkjær.

– Så vil jeg sige, når de møder det her hold næste gang. FCK på hjemmebane. Så synes jeg, at FCK er favoritter. Fordi det er noget af det dårligste, som jeg har set fra et Manchester United-hold, fastslår Elkjær.

OVERSIGT

Scroll to Top