The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne slår fast: Vil til Premier League

Mathias Kvistgaarden lægger ikke skjul på, at han har ambitioner om mere.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

21-årige Mathias Kvistgaarden har været en stor profil for Brøndby IF, hvor han har noteret sig for fire mål og fire oplæg i 12 3F Superliga-kampe, og det har også medført stor interesse for den talentfulde angriber.

Tidligere er han blandt andet blevet kædet sammen med et skifte til skotske Celtic, og hovedpersonen selv lægger da heller ikke skjul på, at drømmene ligger udenfor Brøndby IF og 3F Superligaen.

Det fortæller Mathias Kvistgaarden i et interview med Viaplay, hvor han slår fast, at den absolutte drøm er Premier League.

– Der er ikke nogen tvivl om, at jeg drømmer om at spille Premier League. Det er en fed liga. Der er masser af store hold, og der er så meget kvalitet. Det er mit mål på et eller andet tidspunkt, og det har det altid været. Gennem hele min barndom har det været den største liga, så der vil jeg gerne prøve at spille, fortæller Brøndby-stjernen.

Skulle Kvistgaarden ende med at blive solgt, så kan Brøndby efter alt at dømme også inkassere et stort millionbeløb, da hans kontrakt løber helt frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

Scroll to Top