Nedtur i Randers: Brøndby IF taber førstepladsen

De blå-gule fra Vestegnen måtte nøjes med et enkelt point her til aften.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Brøndby IF kunne gå landsholdspause på en førsteplads i 3F Superligaen efter en flot stime med syv sejr i otte kampe, men det var altså ikke i særlig lang tid Jesper Sørensens mandskab fik lov til at toppe tabellen.

Lørdag vandt FC København nemlig med 2-1 over Vejle, og Brøndby var dermed pisket til en sejr i dagens kamp mod Randers FC, hvis de skulle holde fat i førstepladsen, men tre point blev det altså ikke til.

Til gengæld blev det til en særdeles spændende kamp med fart over feltet, hvor begge mandskaber havde flere store chancer, og efter 31 minutters spil kunne Radosevic bringe gæsterne foran med 1-0.

Bare tre minutter senere udlignede hjemmeholdets Coulibaly dog til 1-1 efter et kollaps i Brøndby-forsvaret, og dermed kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-1.

Anden halvleg bød ligeledes på en tempofyldt kamp med to scoringer. Først ved Odey i det 59′ minut, og senere hen ved Divkovic, som scorede til slutresultatet 2-2 i det 81′ minut.