The perfect guide to the casino

Klapper i om Brøndby IF: Lærte min lektie

Kenneth Emil Petersen er ikke længere interesseret i at give Brøndby procenter.

Tilbage i 2021 blev Brøndby IF danske mestre, og det kom bag på mange – ikke mindst Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen, der på forhånd gav de blå-gule fra Vestegnen sølle én procent chance for at vinde mesterskabet.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det har han siden hen hørt meget for, og derfor er han heller ikke interesseret i at give Brøndby procenter i denne sæson, hvor de i skrivende stund ligger lunt til i toppen af 3F Superligaen.

– Der har jeg jo lært min lektie og aldrig nogensinde tro på, at det umulige ikke kan lade sig gøre, lyder det fra KEP.

Kenneth Emil Petersen har dog fortsat større tiltro til, at det bliver Brøndbys ærkerivaler, FC København, som løber med mesterskabet.

Hvis Brøndby skal blive mestre, så er jeg stadig af den fulde overbevisning, at så kræver det et markant svigt fra FC København. Til dels også FC Nordsjælland, siger han og fortsætter:

– Men der er nogle andre klubber, der skal underpræstere kraftigt. Fordi spiller de andre klubber op til deres niveau – og her tænker jeg specielt på FC København – så skal FCK blive mestre i den her Superliga, lyder det fra Kenneth Emil Petersen, der dog understreger, at han er imponeret over det, som han har set fra Brøndby i denne sæson.

– Det har været imponerende. For jeg havde ikke set efter den start, som Brøndby fik, hvor det var sløset. Det var dårligt defensivt, det var på mange måder meget jævnt, hvad Brøndby præsterede, slutter tv-eksperten.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top