The perfect guide to the casino

FCK – Vejle Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Streaming, Skader, Karantæner og forventede startopstillinger

FCK – Vejle Boldklub: Optakt, Odds, Spilforslag, Streaming, Skader, Karantæner og Forventede startopstillinger

Lørdag aften klokken 17:00 vil Parken danne rammen for et topmøde mellem FCK og Vejle Boldklub. Med begge hold på jagt efter vigtige point, kan denne kamp meget vel blive en tæt og målfattig affære. Dette understøttes af den seneste tids statistikker, der peger mod, at der er gode chancer for, at begge hold ikke vil score i kampen.

Det taler for:

  • Begge hold har fundet netmaskerne i kun 40% af FCKs hjemmekampe i Superligaen denne sæson.
  • FCK har haft besvær foran mål og har i gennemsnit scoret sølle 0.67 mål i deres seneste tre kampe.
  • Vejle Boldklubs kampe viser en lignende tendens, hvor begge hold kun har scoret i 33% af de seneste tre kampe.
  • Historikken mellem disse to hold bekræfter dette mønster, da begge hold kun har scoret i 20% af deres seneste fem opgør.

Ønsker du at satse på denne statistik? Spil på Begge Hold Scorer Ikke hos Bet365 nu!

Faktaboks:

Hvem: FCK – Vejle Boldklub

Hvad: Superligaen

Hvor: Parken

Hvornår: Lørdag d. 21. oktober kl. 17:00

TV og Streaming: 6eren og Discovery+

Superligaens Status: Holdenes nuværende placeringer

Med 11 kampe spillet sidder FCK solidt på andenpladsen i Superligaen, blot en skridt væk fra den eftertragtede førsteplads. Med 23 point i bagagen og direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil inden for rækkevidde, vil Jacob Neestrups mandskab være sultne efter en sejr. På den anden side kæmper Vejle Boldklub med at holde sig over nedrykningsstregen, idet de aktuelt befinder sig på en bekymrende 11. plads med kun otte point.

Formkigger: Holdenes seneste præstationer

FCK, også kendt som Løverne, kommer ind til denne kamp med en pointdeling fra deres seneste opgør mod Aarhus Gymnastikforening, hvor det blev til en 1-1 uafgjort. De sidste fem kampe har budt på to sejre, to nederlag og en uafgjort. Vejle Boldklub, på den anden side, sikrede sig en imponerende 3-1 sejr over Hvidovre IF i deres seneste kamp, og har opnået to sejre, to uafgjorte og et nederlag i deres seneste fem kampe.

Kampen på hjemme- og udebane

FCK har haft en blandet pose resultater på deres hjemmebane, Parken. Over de seneste fem kampe har de kun sikret sig en enkelt sejr, mens det er blevet til en uafgjort og tre nederlag. Deres seneste kamp på hjemmebane mod fodboldgiganterne FC Bayern München endte i et 1-2 nederlag. I modsætning hertil har Vejle Boldklub præsteret stærkt på udebane, senest med en imponerende 7-0 sejr over tst Fodbold. Over de sidste fem udebanekampe har de sikret sig tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Indbyrdes Duel: Hvem har overtaget?

Når det kommer til indbyrdes opgør, har FCK tydeligvis haft overtaget. De har triumferet i fire af de seneste fem kampe mod Vejle Boldklub, mens det ene opgør endte uafgjort. Den seneste kamp mellem disse to hold endte med en 3-2 sejr til FCK.

Skader og karantæner

FCK:

Andreas Cornelius, David Khocholava, Nicolai Boilesen, Noah Sahsah, William Clem

Vejle Boldklub:

Dimitrios Emmanouilidis

Forventede startopstillinger

FC København: 4-3-3

Kamil Grabara – Birger Meling, Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Vejle Boldklub: 4-5-1

Nathan Trott – Miiko Martín Albornoz Inola, Oliver Provstgaard Nielsen, Raúl Albentosa Redal, Stefan Velkov – Ebenezer Ofori, Hamza Barry, Kristian Kirkegaard, Musa Juwara, Tobias Lauritsen – German Onugkha

Med spænding bygget op fra begge sider og begge hold på jagt efter vigtige point, er scenen sat for en medrivende kamp mellem FCK og Vejle Boldklub. Uanset udfaldet kan vi forvente et fyrigt opgør, der helt sikkert vil fænge sportsentusiaster, væddemålsspillere og casual læsere. Gå ikke glip af dette topopgør!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top