The perfect guide to the casino

Var et stort flop i Brøndby: Nu er han topscorer og spiller mod klubber som Liverpool

Tingene går hurtigt i fodboldens verden. Det er Gustaf Nilsson det perfekte eksempel på.

Tilbage i 2016 skiftede den i dag 26-årige angriber til Brøndby IF, men her lykkedes det dog aldrig for den tårnhøje targetman at slå igennem på førsteholdet.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det blev således kun til 14 optrædener med et enkelt mål til følge for svenskeren, der undervejs også var udlejet til Silkeborg, hvor han faktisk leverede ganske fint med 10 mål og et enkelt oplæg i 36 kampe.

Gustav Nilsson blev efterfølgende vejet og fundet for let i Brøndby, og i sommeren 2018 tog han endegyldigt afsted med de blå-gule fra Vestegnen.

Herefter gik turen videre til Vejle, Häcken og Falkenbergs FF, hvor Gustaf Nilsson ikke ligefrem væltede i succes.

I januar 2021 skiftede Gustaf Nilsson til Wehen Wiesbaden i den tredjebedste tyske række, og herfra gik det altså hurtigt for den tidligere Brøndby-spiller.

Blot 18 måneder senere skiftede Gustav Nilsson nemlig til belgiske Union Saint-Gilloise, som han i øjeblikket er topscorer for med fem mål i 10 kampe.

Derudover fik han for nylig fornøjelsen af at møde Liverpool, som Union Saint-Gilloise er i gruppe med i Europa League, og Gustaf Nilsson erkender da også, at det hele er gået meget hurtigt.

– Det er charmen ved fodbold, at så hurtigt det går ned, ligeså hurtigt kan det gå opad igen. Det gik meget hurtigt opad, men nu er man sulten efter endnu mere. Man bliver aldrig tilfreds. Det er det her, jeg har drømt om, siden jeg var lille.

– Det er sjældent, at karrieren er én lang optur, og der er mange bump på vejen, og det må man sige, at der har været. Men nu nyder jeg det rigtig meget her og glæder mig til at fortsætte, siger han til Fotbollskanalen og tilføjer, at han drømmer om at havne i en top fire-liga.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top