The perfect guide to the casino

Stor uenighed om sæsonens bedste spiller: BIF’er eller FCK’er?

Der er uenighed at spore, når snakken falder på, hvem der bliver sæsonens profil.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

3F Superliga-sæsonen er i fuld gang, og der er ingen tvivl om, at det er Brøndby og FC København, som har præsteret på det højeste niveau hidtil, hvilket tabellen også understreger, hvor de to mandskaber henholdsvis indtager en første- og andenplads.

Flere af spillerne på de to Superliga-hold har også været sprudlende, og selvom der er lang tid til, at sæsonen slutter, så har Viaplay-eksperterne Francis Dickoh og Peter Sørensen fået til opgave at pege på, hvem der bliver sæsonens profil.

De to ekspert er dog ikke helt enige, da Peter Sørensen peger på Nicolai Vallys.

– Jeg synes, han er så dygtig. Det er meget ofte ham, der træder i karakter, når Brøndby har brug for det. Også i de perioder, hvor Brøndby ikke har været ligeså gode, som de er nu. Det har været ham, der har holdt dem inde i kampene. Det er ham, der scorer og assisterer. Han er en stor spiller, fortæller han til Viaplay.

Francis Dickoh derimod peger på Diogo Gonçalves, der ligesom Vallys, har leveret på et tårnhøjt niveau.

– Det er måske overraskende for mange, men jeg ser ham overtage Victor Claessons rolle. Den her stille matchvinder så og sige. Det er ikke iøjnefaldende alt det, han laver. Han er købt ind til venstrekanten, har spillet meget på højrekanten, og nu spiller han så den her 8’er-position. Jeg synes, han er med til at binde spillet sammen. Han har bare et tårnhøjt niveau, når der er meget på spil. Han leverer varen, fortæller Dickoh til Viaplay.

OVERSIGT

Scroll to Top