The perfect guide to the casino

Hylder Arsenal-stjerne: Han er en af verdens bedste

Jan Mølby har store roser til overs for Arsenals nyindkøbte superstjerne, Declan Rice.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Arsenal sprængte banken, da de i sommers hentede Declan Rice i West Ham for svimlende 116 millioner euro – svarende til 865 millioner kroner.

Det medførte også stor opsigt i fodboldenverden, hvor flere stillede spørgsmål til, hvorvidt han var så mange penge værd.

Den 24-årige midtbanespiller har dog siden hen vist, hvorfor Arsenal købte ham for så stort et beløb, og ifølge Jan Mølby er der ingen tvivl om, at han er blandt verdens bedste 6’ere.

– Hvis der var nogen, der var i tvivl – og det kan jeg egentlig ikke forstå, at der er – om, at han er en dygtig fodboldspiller, kan de ikke længere være i tvivl om, at vi ser en af verdens bedste 6’ere, siger Mølby til Viaplay.

Jan Mølby bliver også bakket op af Brian Laudrup, der ligeledes kun har gode ting at sige om Arsenals nye stjerne.

– Det, der er så vildt med de her spillere, er, hvor mange ting de skal kunne. De skal være nærkampsstærke og bolderobrere, men de skal også kunne sætte noget i gang, når de vinder bolden, og det er jo det, han også kan.

– Han løber og dækker så meget, og samtidig beskytter han forsvaret. Han har også lavet enkelte mål. Så han er i hvert fald også på vej op i nærheden af Rodri. Det er der ingen tvivl om, lyder det fra Brian Laudrup.

OVERSIGT

Scroll to Top