100 mio? Han bliver Brøndbys dyreste salg nogensinde

The perfect guide to the casino

100 mio? Han bliver Brøndbys dyreste salg nogensinde

Der er optur på Vestegnen i øjeblikket.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF indtager i skrivende stund førstepladsen i 3F Superligaen efter en forrygende stime med syv sejre i otte kampe, og de mange flotte præstationer har selvsagt også været til at spore i spillertruppen, hvor mange har leveret på et tårnhøjt niveau.

En af dem er Mathias Kvistgaarden, som allerede står noteret for fire mål og fire oplæg i sæsonens første 11 kampe, og bliver han ved med at præstere som han gør nu, så bliver han Brøndbys største salg nogensinde.

Sådan lyder meldingen fra Tipsbladets Troels Bager Thøgersen, der spår en salgspris på op imod 100 millioner danske kroner.

– Bliver det her ved, ender Kvistgaarden som et af Brøndbys største salg nogensinde. Vi taler Lindstrøm, Agger, og nok meget mere. Amen, Brøndby får jo langt mere for ham, end de fik for Agger, der er Brøndbys dyreste salg nogensinde til omtrent 63 millioner kroner. Det kan der næppe være tvivl om.

– Det virkede vildt, at de kunne få tæt på 50 millioner kroner for ham i sommer, men det bliver jo meget mere om et lille år, hvis han scorer 10-12 mål mere i ligaen i de næste syv måneder, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

21-årige Mathias Kvistgaarden blev i sommers sat i forbindelse med et skifte til Celtic, men han endte altså som bekendt med at blive på Vestegnen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top