The perfect guide to the casino

Yussuf Poulsen efter buh-råb: Det er fortjent

Yussuf Poulsen forstår godt utilfredsheden blandt de danske fans.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der var forventninger om en storsejr til Danmark, da de tirsdag aften mødte San Marino, som vel nok er verdens dårligste fodboldlandshold.

Cifre som 5-6-7 og 8-0 blev således meldt op inden kampstart, men sådan skulle det dog langt fra ende med at gå. Danmark havde nemlig store problemer med at spille sig frem til de helt store chancer mod San Marino, og Kasper Hjulmands tropper måtte således nøjes med en sølle 2-1 sejr.

Danmarks sløje præstation kastede også en række buh-råb af sig undervejs fra de danske fans, og målscorer Yussuf Poulsen forstår godt reaktionerne oven på den skuffende præstation.

– Det er et eller andet sted fortjent nok, fordi det var ikke godt nok.

– Der vil altid være folk, der har en mening. Der vil altid være folk, der er frustrerede. Sådan er det, det er forskellige holdninger.

– Der var også en masse, der klappede og var glade for, at vi havde fået tre point, og så er der nogen, der er sure over, at vi ikke spillede godt nok, og sådan er det, lyder det fra Yussuf Poulsen, som selv endte med at få en hovedrolle, da han scorede til slutresultatet 2-1.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

Scroll to Top