The perfect guide to the casino

Rasmus Højlund SLAGTER San Marino: De ville ødelægge min karriere

Rasmus Højlund var alt andet end tilfreds med San Marino-spillerne efter tirsdagens kamp.

Danmark krydsede tirsdag aften klinger med San Marino i EM-kvalifikationen, og her havde de fleste formentlig forventet en meget ulige kamp, hvor Kasper Hjulmands tropper ville smadre hjemmeholdet.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Sådan skulle det dog ikke gå. Kampen endte således med at blive meget mere lige end forventet, og så bød opgøret altså også på en masse dramatik, som Rasmus Højlund i den grad var involveret.

Blandt andet i slutminutterne, hvor han modtog en særdeles grim tackling, og efter slutfløjtet lød var danskeren bestemt ikke bleg for at lange ud efter hjemmeholdet.

– Jeg forstår italiensk, og jeg kunne høre, at flere af dem rendte rundt og sagde grimme ting til mig. De skubbede og slog også, mens de tog ekstra meget fat i mig.

– Da vi så scorede, fik jeg vist flaget, og det kunne de åbenbart ikke håndtere, og så begyndte de at skubbe og sådan nogle ting.

– Jeg synes, at det er utroligt respektløst, at de slog og rev. Især ham, som står derovre, begyndte at rive mig og holde ekstra meget fast.

– Det var 100 procent dem, som startede, og så kørte legen jo bare. Så endte det med, at de tog det til næste niveau, da de ikke havde noget at tabe.

– De vidste godt, at de ligeså godt kunne forsøge at ødelægge karrieren for en anden.

– Det føler jeg, at de gjorde med mig. Især den sidste duel har intet med fodbold at gøre. Den er til direkte rød. Dommeren havde slet ikke styr på kampen, lyder det fra Højlund, der også fortæller, at San Marino-spillerne truede ham undervejs.

– De sagde: ‘Vent til den næste aktion’ og ‘vi smadrer dig’. Så det var mere eller mindre trusler, lyder det fra Højlund, der endnu ikke ved, hvor slemt det står til med ryggen.

– Jeg har stadig ikke set, hvordan min ryg har det. Du ved, hvordan man har det med ens puls. Så lige nu føler jeg, at det er okay, men jeg ved ikke, hvordan jeg har det i morgen tidlig.

– Folk ved godt, at jeg har haft noget med min ryg tidligere, som har holdt mig ude. Så det er en ærgerlig situation, som jeg er i nu, slutter en irriteret Rasmus Højlund.

OVERSIGT

Scroll to Top