The perfect guide to the casino

Gik fra stjerne til bænkevarmer: Nu slagter agenter Brøndby

Anis Ben Slimanes agenter sætter nu ord på hans exit med de blå-gule fra Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF vinkede i sommers farvel til Anis Ben Slimane, som forlod de blå-gule efter et svært forår med manglende spilletid og knap så gode præstationer.

Det var på trods af, at han få måneder forinden han repræsenteret Tunesien ved VM i Qatar, og derfor var det også en lidt spøjs måde, som Brøndby og Slimane endte med at skilles.

Det siger Otman El Falaki i dokumentaren Anis Slimane – Imod Alle Odds fra UP Media.

– Jeg skal også være ærlig, og der synes jeg ikke, at det sluttede på den måde, som jeg egentlig havde tænkt det. Jeg synes ikke, det giver mening at gå fra at starte inde mod Frankrig ved et VM til at starte ude mod Horsens. Og så i de efterfølgende fem-seks måneder kun få enkelte startpladser. Det synes jeg, han er for god til, lyder det fra Otman El Falaki, der bliver bakket op af Avni Asani, som også er ansat i agentfirmaet LEAD Football.

– Det var en mærkelig tid. De ting, der blev sagt til ham, var vi mega uforstående overfor, men samtidig skulle vi også sige: “hey, kom nu videre. Du skal noget andet lige om lidt. Du får dit skifte.” Det var mærkeligt, at han skulle forlade Brøndby på den måde uden noget spilletid efter så mange år med den succes, som man har haft. Det er ikke fordi, at han var blevet dårligere henover et par måneder, fortæller Avni Asani.

22-årige Anis Ben Slimane endte som bekendt med at skifte til Premier League-klubben Sheffield United.

OVERSIGT

Scroll to Top