Danmark skuffede fælt: Måtte nøjes med smal sejr over San Marino

Kasper Hjulmands tropper leverede en sløj indsats tirsdag aften.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Tirsdag aften var der endnu engang fodbold på menuen, da Danmark kunne se frem til en overkommelig opgave mod San Marino i EM-kvalifikationen.

Hvad der på forhånd var udråbt til at være en walkover for Danmark, med en tilhørende storsejr, skulle dog ende med at blive en særdeles skuffende omgang.

De danske tropper leverede således en utrolig sløj omgang fodbold, hvor de nok engang havde svært ved at tilspille sig de store chancer.

I første halvleg lykkedes det dog for Rasmus Højlund at banke Danmark i front, da han kanonerede bolden ind i målet. I anden halvleg var det dog ved at gå fuldstændig galt for Danmark, da San Marino fik udlignet til 1-1 i det 61′ minut.

Indskiftede Yussuf Poulsen endte dog med at redde Danmark, da han sendte bolden i kassen til 2-1 efter 70 minutters spilletid, og da der ikke blev scoret yderligere i opgøret, så endte det altså med en smal og skuffende sejr til Danmark.